Studená fúze - Voda, kolik toho o ní ještě nevíme ?

Heavy Watergate: Válka o studenou fúzi
The War Against Cold Fusion

Zajímavý dokumentární film, který ukazuje vědecký objev studené fúze, která může nahradit ve velkých i malých rozměrech, fosilní paliva. Jedná se o úplně jiný mechanismus, než na který je zvyklá standardní věda. Tento objev učinili již v r.1989. V roce 2000 jsme již mohli přejít na tuto novou energii, bohužel by to však znamenalo rychlý konec dnešnímu systému velké pyramidové hry, kterou s námi někteří vyvolení hrají a velmi sofistikovaně se na nás obohacují, právě díky závislosti na fosilní energii.

Jak myslíte že funguje věda? Někdo objeví zajímavý fenomén, napíše o něm vědecký článek a následně se objevem zaobírají vědci. Pokud fenomén potvrdí, vstoupí vynález v obecnou povědomost. Tento koloběh však funguje pouze v případě, že vynález odpovídá stávajícím poznatkům. Pokud se ukáže, že jev podle stávající představy o zákonech fyziky nemůže existovat, prohlásí se za neexistující a je po problému.



NOVINKA z 20.6.2011
V Řecku budou stavět elektrárnu na studenou fůzi ... 




Zajímavá pasáž v článku, kde se píše, že vlastníkem patentů jsou Američané. (jako v poslední době u všeho, že :-)) Proč pak najednou patenty uvolnili a dokonce umožňí Řecku na tom založit svou novou ekonomiku ? Že by měli Američané zájem jejich nynější revoluci a protesty utišit ? Proč pak nechtějí katalyzátor uvolnit pro všechny ?

No protože chtějí profitovat a ždímat opět z lidí peníze, jak jednoduché.
To, že tuto absolutně čistou elektrárnu lze postavit i v menším měřítku pro rodinné potřeby o tom se již moc nemluví :-)

zdroj:  
http://pesn.com/2011/06/21/9501854_Rossi_Explains_E-Cat_Setup_in_New_Video/ 

přeložený:
http://translate.google.com/translate?langpair=auto|cs&u=http%3A%2F%2Fpesn.com%2F2011%2F06%2F21%2F9501854_Rossi_Explains_E-Cat_Setup_in_New_Video%2F

další články a informace: 
http://www.czechfreepress.cz/svet-kolem-nas/energeticka-revoluce-studena-fuze-uvadena-do-praxe 
http://www.czechfreepress.cz/svet-kolem-nas/hans-josef-fell-elektrinu-od-cez-nikdo-nebude-chtit

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...