JE ČAS PROBUĎTE SE






2012 - Poselství naděje, V ZÁŘIVÉM SPEKTRU NAŠEHO VESMÍRU. Něco opravdu úžasného se objevuje na této planetě. Poprvé za tisíce let máme skutečnou možnost mít na této planetě MÍR. Úžasný pocit svobody.

JE ČAS PROBUĎTE SE.

Viděl jsem, že jsem větší, než to co dělám, než mé tělo. Byl jsem všechno a všichni.Chtějí, aby pro nás bylo jednoduché porozumět tomu, že toto tělo je jednoduše oděv. Stejně jako měníme oblečení ze dne na den... tělo je prostě používáno duší. Podíval jsem se tam a bylo tam čisté bílé světlo. Bylo bělejší než nejbělejší sníh a jasnější než deset tisíc sluncí a odtud jsem byl stvořen.

PO TISÍCE LET JSME VYHLEDÁVALI MÍR, ALE NYNÍ JSME SI UVĚDOMILI, ŽE NEMŮŽE BÝT MÍR, DOKUD NENAJDEME MÍR UVNITŘ.

Každá myšlenka v lidské mysli vysílá elektromagnetickou vlnu ze srdce samotného, která se dá změřit, do světa, ve kterém žijeme. Nyní je zdokumentováno, že lidské srdce je nejsilnější generátor jak elektrických, tak magnetického pole v lidském těle. A tohle je důležité, protože jsme se vždy učili, že mozek je místo, kde se všechno děje. Mozek má také elektrické a magnetické pole, ale ty jsou poměrně slabé ve srovnání se srdcem. Srdce je asi stokrát silnější elektricky a až pět tisíc krát silnější...
pět tisíc krát silnější magneticky, než mozek. A to je důležité proto, že fyzický svět, jak ho známe, je vytvořen z těchto dvou polí. Elektrické a magnetické pole energie. Elektromagnetické pole.


A naše vlastní knihy o fyzice nám říkají, že pokud můžeme změnit buď magnetické pole atomu, nebo elektrické pole atomu, změníme, doslova změníme tento atom, změníme hmotu, z které jsou vytvořeny naše těla v tomto světě. A nyní to vypadá, že lidské srdce je navržené tak, aby zvládlo obě. Změnit jak elektrické, tak magnetické pole našich těl v tomto světě a dělají to v reakci na emoce, které vytváříme mezi srdcem a mozkem.

Veškerá podstata je jen vibrující zvukové vlny. Zvuk vytváří tvar. Každá myšlenka vysílá silnou vlnu informací, které pomahají tvarovat svět kolem nás. Různé myšlenky vysílají různé frekvence. Efekt positivních myšlenek na vodu. Efekt negativních myšlenek na vodu. Studie z roku 1993 o efektech hromadné meditace na snížení násilné kriminality, vytvořila tak ohromující výsledky, že upoutala pozornost vědců z celého světa. 4000 lidí z nejrůznějších pozadí se shromáždilo ve Washingtonu, USA a jakmile začali meditovat, snížení kriminality bylo neuvěřitelné! 4000 meditujících - přes 20% snížení kriminality. Od té doby byla tato studie mnohokrát zopakována se stejně užasnými výsledky.

Existuje tři sta tisíc rukopisů a knih o míru. Každá byla přečtena v průměru třemi lidmi, včetně autora a vydavatele. Kdo chce číst další knihu, no, o míru... my chceme vytvořit mír. Skutečnou vědu míru, protože pole vědomí je pole jednoty. Pole dokonalého štěstí, míru na hmatatelné, mocné, fyzické úrovni.
Milionkrát silnější než jaderná síla, pokud ji jen můžeme zpřístupnit. Vědomí ji může zpřístupnit. Potřebujeme více mírotvůrců, kteří vyvinou svůj nervový systém do bodu, kdy se stanou majáky míru, vyzařující mír.

Kolektivní negativita našeho kolektivního vědomí může dokonce vytvořit přirodní katastrofy, Ok. Když jde řeč o tsunami, nebo pohyb tektonických desek... pokud opravdu věříte ve vědomí, dokonce (jméno?) by řekl, že je zde spojitost s neklidností kolektivního myšlení, protože jsme součástí přírody, ne? Jsi součástí přírody. Nejsi mimo přírodu. Takže když je kolektivní myšlení neklidné, příroda je neklidná. Máme sklon se od přírody oddělovat, ale nejsme od ní odděleni. ... ??? ... :) Všechny krize, kterým čelíme, mohou být hodně změnšeny velkolepou silou našich sjednocených srdcí.
Vše, co potřebujume udělat, je meditovat.
Každý den je to tak jednoduché.

Za poslední 18 let se naše výzkumné střediska zabývaly interakcí mezi srdcem a mozkem. Jak srdce a mozek vzájemně komunikují a jak to ovlivňuje vědomí a vnímání. Jednou z věcí, kterou jsme identifikovali při našem výzkumu, byl stav, který nazýváme spojitost. A co jsme objevili je to, že když cítíme positivní emoce. Jako když opravdu oceňujeme západ slunce nebo cítíme lásku, soucit, péči vůči někomu, že srdce vysílá úplně jinou zprávu. Srdce generuje nějvětší rytmické elektromagnetické pole, které tělo produkuje. A co jsme nyní objevili, je, když se podíváme na spektrální rozbor magnetického pole srdce, že emoční informace jsou ve skutečnosti zakódované a modulované do těchto polí.

Takže když se naučíme změnit své emoce, změníme informace, které jsou zakódovány do magnetického pole vyzařovaného srdcem a to může ovlivnit ty kolem nás. Jsme podstatně a hluboce vzájemně spojení nejen mezi sebou, ale taky s planetou samotnou. A co děláme jako jednotlivci se opravdu počítá a záleží na tom. Vaše oči byly zahaleny závojem. Před mnoha tisícy lety. Naši předkové žili jako jeden, ale díky jejich samolibosti (sobectví, egoismu) byla skoro celá civilizace zničena během mrknutí oka. Ale svým způsobem oživená jedním mužem, který říká, že objevil, zde za mnou, nejen první pyramidu na evropském kontinentu, ale nejrozsáhlejší, největší údolí pyramid na celém světě.

Za pouhým pár měsíců vykopávek bylo objeveno spoustu kamenných prací.
(jméno?) použil satelitní, termální a typografické analýzy na desetitisících kopců v jeho hledání pyramid. Prozkoumali jsme tisíce kopců a našli jsme devět. Pět z nich se nachází v tomto údolí. Mají perfektní geometrii a poznávací body. Jakmile jsem to uviděl před rokem a půl, hned mi bylo jasné, že tohle není přírodní kopec, ale člověkem vytvořený. Uhlíkové datování prokazuje stáří pyramid mezi 30 až 40 tisícy lety. Některé z bloků jsou tak velké, že žádný z nynějších jeřábů by je ani nevyzvedl. Uvnitř je mnoho místností a kilometry tunelů. Nové pyramidy se objevují po celém světě. Guatemálští archeologové udělají fascinující objev. Pojďme se podívat za (jméno reportérky), která byla v Miradoru a vrátila se s úžasným příběhem. Řekni divákům, co se děje.

Máme zde oficiálního archeologického experta. Naše CNN natačecí skupina je v podstatě první na světě, která natočila povrch, co by mohlo být objemově, největší pyramidy na světě. Tato pyramida je pokryta džunglí a nyní čelí několika hrozbám. Ze vzduchu to vypadá jen jako džungle, ale tyto lesy v Guatamale skrývají starověké tajemství. Město Mirador, některými považováno za kolébku Majské civilizace, viděnu jako Metropolis dnešního světa.

Tohle je (název?). Je to pyramida. A podle projektu Mirador Basin by to mohla být objemově největší pyramida na světě. Obří pyramidy potopeny velkou potopou.
Úplný konec Japonska (název?) zahalen v mlze a tajemství. Několik metrů pod povrchem leží jedno z nějvětších světových tajemství. Místo, které by doslova mohlo přepsat lidskou historii. Nikdo si nemůže být úplně jistý, co tam dole je, ale mnoho expertů je přesvědčeno, že se jedná o pozůstatky rozsáhlého, starověkého podmořského města. Ztracená civilizace. Japonský Atlantis.

Má charakteristickou vlastnost - směřující k jihu, různé sekce jsou ve správných úhlech a celá skupina ruin má sklon asi dva stupně na jih. Nikdy takové úhly a všechno směřující k jihu nevidíte. Přišel čas si vzpomenout, kdo opravdu jsme.
Nebojte se velkých změn, kterým nyní čelíme. Prostě si připusťe, že tohle je velký proces. Smýt způsoby starého světa. Uvědomte si, že už nemáme čas být samolibí (egoističtí, sobečtí)

Meditujte každý den a jak kolem vás začnou padat zdi, uvidíte, že tyto zdi jsou ty zdi, které nás udržovaly v zajetí po tak dlouhou dobu.
Je to začátek...
a těšíme se na nádherné uvědomění(?),kdy objevíme, že jsme v podstatě členové jedné rodiny.
Pomozte přestavit naši planetu ve více mírumilovné, zdravé a spravedlívé místo pro život. Cesta odpuštění, místo pomsty. Cesta sjednocení, místo odplaty.
Věřím, že na zemi, dobrosrdečnost a štědré ubytování jsou to, co naše děti potřebují.

Vyberte si Lásku
Stojíme Sjednocení
Nesmíme mít nenávist pro ty, kteří nás utlačují.
zloba vyvstává a ta je založena na strachu
Namísto toho se musíme ponořit hluboko do našich srdcí a zkusit najít odpuštění.
V každé bytosti, jakkoliv může vypadat temná, je světlo
To, čemu dáváte svou energii a svou emoci, se stává vaší realitou.
Je to schopnost každého člověka. Čemu dáváte emoci, to se stává vaší realitou.

Vyberte si lásku.
Vznešené duše měly vždy násilnou opozici od průměrných myslí. - Albert Einstein
Člověk je součástí celku, který nazýváme "Vesmír", část limitovanou časem a prostorem. - Albert Einstein
Prožívá sám sebe, své myšlenky a pocity jako něco odděleného od zbytku -
takový optický klam jeho vědomí - Albert Einstein

Jste jednota.
Jsme jednota.
Život je vzácný
Tak svým nemrhejte
Není nad přítomnost

PRODUĎTE SE

PODÍVEJTE SE KOLEM SEBE

OTEVŘETE SVÉ OČI

OTEVŘETE SVÉ SRDCE

VĚŘTE V LÁSKU

ROZEZNEJTE LÁSKU

SKUTEČNOU LÁSKU

VYBERTE SI LÁSKU

SJEDNOCENÍ VYDRŽÍME

ROZDĚLENÍ PADNEME

A TO TEĎ

kopírujte, sdílejte, posílejte, vkládejte a neignorujte
http://www.universalsubtitles.org/cs/videos/ttiOcpPgiOtw/cs/30074/




6 komentářů:

  1. Krásné,ano je čas a myslím,že nejvyšší!Stará pravda o tom,že to co ze sebe vyzařujeme,to se nám vrací.Věřím v dnešní mladé lidi,oni se už probouzejí,starší asi už na probuzení nemají sílu.Nebo ne?

    OdpovědětVymazat
  2. Proč v článku chybí jména a chybí formátování, jako by byl narychlo od někud zkopírován?

    Experiment s meditací a poklesem kriminality se ukázal jako nepodložená a zvelčená kachna, pokud vím, nebyl nikdy zopakován, natož úspěšně.

    OdpovědětVymazat
  3. Už jste někdy zkoušel meditovat ? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nemyslím si, že je důležité, jestli je formátování, zda to bylo zkopírováno, nebo zda je společná meditace kachna, protože společná meditace má obrovskou sílu! Ale je důležité, jaké v tom bylo poselství, zda si z toho člověk něco vezme a pokud se někdo zaměřil na formátování a podobné věci, tak ho význam těch sdělení naprosto minul..

    OdpovědětVymazat
  5. Ty pokusy prováděl Mahariši v Americe za splupráce policie. Policie prokazatelně zaznamenala pokles kriminality o 25%. Skeptikům netřeba dokazovat, lidé prostě budou meditovat dál.

    OdpovědětVymazat
  6. Pri meditácii bacha, na akú sféru sa napájate. Buďte maximálne opatrní,aby ste sa pri meditácii nestali ľahkou korisťou astrálnych parazitov, ktorí budú z vás vyciciavať životodárnu energiu. Myslím, že postačí mať pod kontrolou negatívne emócie za každých okolností. Toto trénujete a udržiavajte lásku v srdci.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...