Konspirátoři všech zemí spojte se...

Vzkaz pro všechny konspirátory a lidi, co si všímají různých anomálií, výkyvů a všech tajemných, záhadných věcí, které se v poslední době začaly dít.

Není to nic v porovnání s tím, co by se mohlo stát, kdyby se všichni lidi mávnutím kouzelného proutku stali také konspirátory.

Ano, skutečně se děje mnoho podivného všude a na všech úrovních, ale nepropadejme panice a nevyvolávejme v lidech strach. Určitě píšete pravdivě a shromažďujete informace v dobré víře. Bohužel, u většiny lidí, tyto informace vyvolávají děs, strach, hněv či agresi. Nové zjištění i nové události, které nastanou nemůžeme vysvětlovat tak, že je tvoří jen jeden, nebo nějaká malá skupinka lidí, tvoříme si je všichni v našich myslích.


Čím více tyto pocity budeme přiživovat, tím více se budou projektovat ve skutečnosti. Tak či onak je pravda o čem píšete, ale ne úplná. Máme nový nástroj, jak promlouvat k lidem, Facebook a Internet, ale ještě jsme se s tím pořádně nenaučili zacházet. Je fakt, že jsme se díky tomuto dověděli mnoho podstatného o nás samotných, především pak o síle našeho myšlení, která projektuje do reality vše, co v ní uvízne. Avšak strach z děsivých a exkluzivních předpovědí může vyvolat mnohem větší paniku, chaos a další neočekávané, tajemné a neuvěřitelné události, které pak mohou vytvořit dominový efekt který pak skutečně může celý tento svět zničit. Nechejme raději všechna znepokojivá fakta či indicie, ležet ladem a soustřeďme síly na to, jak lidi spojit a jak v nich probouzet to dobré.

Rychlost v předávání informací umožňuje lidi spojovat, ale i rozdělovat. Lze mít nepřeberné množství informací, prakticky ihned a kdykoliv. Ovšem opět zde hraje svou roli egoismus. Touha být exkluzivní a mít dobrou čtenost svých stránek. Někdy zapříčiňuje, že se někteří snižují k článkům, které opravdu lidi jen a jen straší a nebo v nich vyvolávají agresi. To se pak samozřejmě projeví nejen v náladě společnosti, ale také v chování mezi námi. Je to jak uzavřený kruh bezmoci, egoismu a agrese. Nikdy se nepohneme z místa, dokud neřekneme jasně našim sobeckým touhám DOST.

Vždyť je snadné nemyslet jen na sebe, ne ?

Také tu hraje svou roli chuť něco vlastnit. Vlastnit informace, které vznikají proto, abychom se mohli poučit, něco nového objevit a posunout se. Proč má někdo stále chuť vlastnit informace. Jsme v jednotě, jsme všichni propojeni a naše společnost bude tak rozvinutá, jako bude rozvinutý náš nejslabší článek. V každé kolektivní hře je jasně zřetelné, že ta či ona skupina bude tak dobrá a schopná, jak je schopný jejich nejslabší člen. Jako jednota nebudeme jednat jednotně dokud se tak i chovat nebudeme. Vlastnit informace znamená profitovat. Aby lidi navštěvovali jen určitou stránku, či blog. Když navíc bude nedostatek této informace, budou i ochotni zaplatit si. A jsme zpátky u vytváření moci a stavby pyramidového systému.

Sám některým trpělivě vysvětluji, proč je důležité informace kopírovat, rozesílat, sdílet, vkládat a ne naopak kontrolovat, zda-li ten či onen náhodou cosi od někoho neokopíroval ... Jsem rád, když tu či onu informaci kterou napíšu, nebo nakopíruji, lidi posílají a kopíruji dále a to pro to, že mám zájem, aby lidi byli informováni a měli dostatek informací pro své rozhodování se, protože nedostatek informací způsobuje náchylnost k agresi k panice a strachu. Každý ví, že strach se objeví většinou tehdy, když o dané věci (informaci) slyšíme prvně.

Buďme obezřetní v tom, co lidem říkáme. Buďme také obezřetní o čem píšeme. Nestrašme a nevyvolávejme v lidech to nejhorší. Naopak pišme o pozitivních věcech, pišme i o negativních věcech, ale v pozitivním duchu. S řešením a možností vidět situaci i daný problém pozitivně a s možností to změnit. Nevyvolávejme beznaděj, agresi, strach a nenávist.

Tvořme slovem i písmem lásku, porozumění a klid v duši. Sám se to učím a velmi se snažím nesklouzávat k exkluzivitě za každou cenu, tedy i za cenu článku, který vyvolá v lidech jen to nejhorší...

Osobně za senzaci považuji to, co ukazuje, popisuje a hovoří o tom, jak a co změnit pro vytvoření lepší nálady, chování, pocitů a vztahů mezi lidmi i našeho prostředí.

Více v článku a videu, které skutečně stojí za to dál šířit, kopírovat i sdílet ... JE ČAS PROBUĎTE SE a Strach, nebo Láska, zájem a porozumění





Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...